Bedrijven

Teambuilding, incentive, personeelsfeestOp zoek naar een buitengewone plek? Naar een voor al je medewerkers?

FLYIN Liège de ideale locatie voor je speciale evenementen !

  • Gratis parking met 40 plaatsen, en nog meer plaatsen vlakbij, op de luchthaven

  • Toegankelijk voor mensen met een handicap
  • Capaciteit tot 150 personen
  • Overnachten mogelijk op 100 m afstand
  • Bezoek aan de technische installatie van onze windtunnel
  • Geluids- en lichtanimatie van het bedrijf Ultrason
  • Andere activiteiten mogelijk op vraag, bijvoorbeeld jump op reuze-airbag, goochelaar, degustatie van de Belgische whisky Belgian Owl, bezoek aan de artisanale chocolademaker La Chocolaterie du Haut Clocher en nog meer.

Informatie

Fly-in is toegankelijk voor iedereen. Beleef samen met je collega’s een onvergetelijke en originele ervaring in onze vrijevalsimulator.

Op 15 minuten van Luik en dicht bij verschillende autosnelwegen. Laat je medewerkers de sensaties van een parachutesprong ontdekken. Zonder het vliegtuig te nemen! En vooral, zonder risico op annulering door slecht weer!

Naast deze unieke ervaring vind je er ook een vergaderzaal met een uitstekend zicht op de simulator en met plaats voor 50 personen. Een grootbeeldtelevisie staat tot je beschikking voor presentaties en er is ook gratis WIFI.

FLY-IN heeft een bar-restaurant dat uitkijkt op de simulator en waar je je collega’s en indoorskydiveprofessionals in actie kan zien. Je kan ons voor een ontbijt, lunch, aperitief, cocktail of een walking dinner laten zorgen volgens je wensen en budget. Voor grotere evenementen werken wij samen met een cateraar.

Contacteer ons zeker voor je evenement op maat!

Contacteer ons voor meer info

Copyright © 2019 - 2022 Flyin Liège - 4460 Grâce-Hollogne - Liège Belgique - Site web créé par Zzam.be